10 Jan ‘15 22:21
Meneer changed 1 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Bedankt voor het lezen van deze instructies! We hopen dat ze een zinvolle bijdrage leveren en dat je nu met vertrouwen diaspora* kunt gebruiken als je nieuwe netwerk. Als je vragen hebt, aanzel niet om een openbaar in diaspora* te plaatsen met de span class="click">#help</span> of <span class="click">#question</click> tags, zodat andere community leden je kunnen helpen. Er staat een hulpvaardige gemeenschap om je heen.
    Bedankt voor het lezen van deze instructies! We hopen dat ze een zinvolle bijdrage leveren en dat je nu met vertrouwen diaspora* kunt gebruiken als je nieuwe netwerk. Als je vragen hebt, aanzel niet om een openbaar in diaspora* te plaatsen met de span class="click">#help</span> of <span class="click">#question</click> tags, zodat andere community leden je kunnen helpen. Er staat een hulpvaardige gemeenschap om je heen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Bedankt voor het lezen van deze instructies! We hopen dat ze een zinvolle bijdrage leveren en dat je nu met vertrouwen diaspora* kunt gebruiken als je nieuwe netwerk. Als je vragen hebt, aanzel niet om een openbaar in diaspora* te plaatsen met de <span class="click">#help</span> of <span class="click">#question</click> tags, zodat andere community leden je kunnen helpen. Er staat een hulpvaardige gemeenschap om je heen.
    Bedankt voor het lezen van deze instructies! We hopen dat ze een zinvolle bijdrage leveren en dat je nu met vertrouwen diaspora* kunt gebruiken als je nieuwe netwerk. Als je vragen hebt, aanzel niet om een openbaar in diaspora* te plaatsen met de <span class="click">#help</span> of <span class="click">#question</click> tags, zodat andere community leden je kunnen helpen. Er staat een hulpvaardige gemeenschap om je heen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
10 Jan ‘15 22:21