23 juin ‘16 13:58
Arygroup changed 1 translations in Ukrainian, Ukraine on NotificationAry. Hide changes
  1. Приклад використання: Ви не хочете сповіщати, якщо статтю заархівовано чи перенесено до смітника.<br/>Це опція дозволяє сповіщати лише з огляду на встановлений стан статті, в той час як наступна опція опрацьовує зміну стану. <br/>Ця опція має вищий пріоритет за наступну. Це означає, що коли тут встановлено сповіщення лише для опублікованих статей, то сповіщення не надсилатиметься для при змінах у депублікованих статтях чи при депублікації, незалежно від наступної опції. <br/>Правильно використовуйте цю і наступну опції.
    Приклад використання: Ви не хочете сповіщати, якщо статтю заархівовано чи перенесено до смітника.<br/>Це опція дозволяє сповіщати лише з огляду на встановлений стан статті, в той час як наступна опція опрацьовує зміну стану. <br/>Ця опція має вищий пріоритет за наступну. Це означає, що коли тут встановлено сповіщення лише для опублікованих статей, то сповіщення не надсилатиметься для при змінах у депублікованих статтях чи при депублікації, незалежно від наступної опції. <br/>Правильно використовуйте цю і наступну опції.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Приклад використання: Ви не хочете сповіщати, якщо статтю заархівовано чи перенесено до смітника.<br/>Це опція дозволяє сповіщати лише з огляду на встановлений стан статті, в той час як наступна опція опрацьовує зміну стану. <br/>Ця опція має вищий пріоритет за наступну. Це означає, що коли тут встановлено сповіщення лише для опублікованих статей, то сповіщення не надсилатиметься при змінах у депублікованих статтях чи при депублікації, незалежно від наступної опції. <br/>Правильно використовуйте цю і наступну опції.
    Приклад використання: Ви не хочете сповіщати, якщо статтю заархівовано чи перенесено до смітника.<br/>Це опція дозволяє сповіщати лише з огляду на встановлений стан статті, в той час як наступна опція опрацьовує зміну стану. <br/>Ця опція має вищий пріоритет за наступну. Це означає, що коли тут встановлено сповіщення лише для опублікованих статей, то сповіщення не надсилатиметься при змінах у депублікованих статтях чи при депублікації, незалежно від наступної опції. <br/>Правильно використовуйте цю і наступну опції.
    modifié par Arygroup .
    Copier dans le presse-papier
23 juin ‘16 13:58