18 Aug from 9:02pm to 9:03pm
Meneer changed 3 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @mentionen. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te ♥-en.
    Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @mentionen. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te -en.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  2. Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @vermelden. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te ♥-en.
    Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @vermelden. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te -en.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoord resetmail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoord resetmail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoord resetmail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoord resetmail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  2. Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoordherstel e-mail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoordherstel e-mail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoordherstel e-mail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoordherstel e-mail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te resetten.
    Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te resetten.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  2. Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te herstellen.
    Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te herstellen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
18 Aug from 9:02pm to 9:03pm