18 août de 09:02 to 21:03
Meneer changed 3 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @mentionen. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te ♥-en.
    Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @mentionen. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te -en.
    modifié par Yogrt .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @vermelden. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te ♥-en.
    Hashtags bieden je de vrijheid om je interesses heel makkelijk te classificeren en te volgen. Je kunt interesse van anderen wekken door hen te @vermelden. Je kunt berichten die je interessant vindt opnieuw delen en erop reageren. En toon je belangstelling voor de berichten van anderen door ze te -en.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1. Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoord resetmail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoord resetmail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoord resetmail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoord resetmail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    modifié par Yogrt .
    Copier dans le presse-papier
  2. Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoordherstel e-mail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoordherstel e-mail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    Je hebt alleen toegang tot deze pagina door te klikken op de link in een wachtwoordherstel e-mail. Mocht je deze link gekopieerd hebben uit een wachtwoordherstel e-mail, controleer dan of je de hele URL hebt gekopieerd.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1. Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te resetten.
    Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te resetten.
    modifié par Yogrt .
    Copier dans le presse-papier
  2. Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te herstellen.
    Binnen een paar minuten ontvang je een email met instructies om je wachtwoord te herstellen.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
18 août de 09:02 to 21:03