06 Dec from 10:28am to 11:08am
Meneer changed 15 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1.  
  2. Kies een naam voor een nieuw Aspect. Dat kan in eenvoudige bewoordingen de relatie tussen de betreffende mensen zijn, zoals "Creatief schrijven", "Voetbal", of "Activisten". Je kunt aspecten noemen zoals je maar wilt. Niemand zal trouwens de naam van je aspecten kunnen zien en evenmin weten je contacten in welk aspect ze zitten. We stellen voor om in ieder geval een aspect "diaspora" te maken waar je iedereen die je hier ontmoet in kunt opnemen.
    Kies een naam voor een nieuw Aspect. Dat kan in eenvoudige bewoordingen de relatie tussen de betreffende mensen zijn, zoals "Creatief schrijven", "Voetbal", of "Activisten". Je kunt aspecten noemen zoals je maar wilt. 
    Niemand zal trouwens de naam van je aspecten kunnen zien en evenmin weten je contacten in welk aspect ze zitten. 
    We stellen voor om in ieder geval een aspect "diaspora" te maken waar je iedereen die je hier ontmoet in kunt opnemen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je kunt ervoor kiezen om de keuze "Make contacts in this aspect visible to each other?" aan te kruisen. Dat kan zinvol zijn als je een aspect hebt van een club waarvan de leden elkaar toch al kennen. Als ze elkaar binnen jouw aspect tegenkomen, kunnen ze makkelijker ook onderling contact maken. Let erop dat je hier goed over nadenkt. Let niet alleen op je eigen privacy, maar ook op de privacy van anderen voordat je de optie aankruist.
    Je kunt ervoor kiezen om de keuze "Make contacts in this aspect visible to each other?" aan te kruisen. Dat kan zinvol zijn als je een aspect hebt van een club waarvan de leden elkaar toch al kennen. Als ze elkaar binnen jouw aspect tegenkomen, kunnen ze makkelijker ook onderling contact maken.  
    Let erop dat je hier goed over nadenkt. Let niet alleen op je eigen privacy, maar ook op de privacy van anderen voordat je de optie aankruist.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je klaat bent, klik dan op de <span class="click">Create</span> knop. Het aspect is dan aangemaakt en geselecteerd in het menu.
    Als je klaat bent, klik dan op de <span class="click">Create</span> knop. Het aspect is dan aangemaakt en geselecteerd in het menu.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als het aspect is aangemaakt, word je meegenomen naar de lijst met contacten in dat aspect (daar staan nu dus nog geen namen in). Er is een link naar "add contacts to Diaspora" of hoe je het aspect ook genoemd hebt,
    Als het aspect is aangemaakt, word je meegenomen naar de lijst met contacten in dat aspect (daar staan nu dus nog geen namen in). Er is een link naar "add contacts to Diaspora" of hoe je het aspect ook genoemd hebt,
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Laten we vervolgens een naar Mijn Aspecten in de linkerkolom kijken, Ga terug naar je stream an klik op <span class="click">Mijn Aspecten</span>. De lijst met jouw aspecten klapt uit en je ziet een Stream met alleen de berichten die zijn geplaatst door de mensen die je in al jouw aspecten hebt staan.
    Laten we vervolgens een naar Mijn Aspecten in de linkerkolom kijken, Ga terug naar je stream an klik op <span class="click">Mijn Aspecten</span>. De lijst met jouw aspecten klapt uit en je ziet een Stream met alleen de berichten die zijn geplaatst door de mensen die je in al jouw aspecten hebt staan.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Op dit moment zijn al je aspecten geselecteerd, met vinkjes ernaast.
    Op dit moment zijn al je aspecten geselecteerd, met vinkjes ernaast.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je kunt op de aspecten klikken om ze te selecteren of deselecteren.
    Je kunt op de aspecten klikken om ze te selecteren of deselecteren.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je kunt één aspect selecteren of een combinatie van aspecten.
    Je kunt één aspect selecteren of een combinatie van aspecten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als alle aspecten zijn geselecteer en je wilt maar één aspect bekijken, klik dan op <span class="click">Deselecteer alles</span> en kies daarna het gewenste aspect.
    Als alle aspecten zijn geselecteer en je wilt maar één aspect bekijken, klik dan op <span class="click">Deselecteer  alles</span> en kies daarna het gewenste aspect.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Het selectiemechanisme heeft twee doelen:
    Het selectiemechanisme heeft twee doelen:
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Het filtert de berichtenstroom. Je zou bijvoorbeeld alleen berichten willen zien die zijn geschreven door leden van het Familie-aspect. Of je wilt alles zien <em>behalve</em> familieleden.
    Het filtert de berichtenstroom. Je zou bijvoorbeeld alleen berichten willen zien die zijn geschreven door leden van het Familie-aspect. Of je wilt alles zien <em>behalve</em> familieleden.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je een statusbericht wilt plaatsen vanuit de Aspecten pagina, dan worden de geselecteerde aspecten automatisch in bij de publicatie geselecteerd. Bijvoorbeeld: als de Vrienden, Familie en Werk aspecten zijn geselecteerd en als je dan een bericht wilt plaatsen, dan zie je bij de Aspecten selectieknop staan: "in 3 aspecten".
    Als je een statusbericht wilt plaatsen vanuit de Aspecten pagina, dan worden de geselecteerde aspecten automatisch in bij de publicatie geselecteerd. Bijvoorbeeld: als de Vrienden, Familie en Werk aspecten zijn geselecteerd en als je dan een bericht wilt plaatsen, dan zie je bij de Aspecten selectieknop staan: "in 3 aspecten".
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Het is een eitje ...
    Het is een eitje ...
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Simpeler kan het niet ...
    Simpeler kan het niet ...
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. We hadden het al eerder over je contactenpagina in %{part2_link}. Om bij je contactenpagina te komen, klik je op het pijltje rechtsbovenin het scherm en dan selecteer je <span class="click">Contactpersonen</span> uit de uitklaplijst.
    We hadden het al eerder over je contactenpagina in %{part2_link}. Om bij je contactenpagina te komen, klik je op het pijltje rechtsbovenin het scherm en dan selecteer je <span class="click">Contactpersonen</span> uit de uitklaplijst.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. De contactenpagina toont je aspecten in de linkerkolom en de contactpersonen in die aspecten staan rechts.
    De contactenpagina toont je aspecten in de linkerkolom en de contactpersonen in die aspecten staan rechts.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
06 Dec from 10:28am to 11:08am