28 Jan from 8:42pm to 9:47pm
Josef changed 29 translations in Czech on Website. Hide changes
  1. diaspora* se velmi liší od většiny jiných sítí které používáš. Je zcela decentralizovaná, bez klíčového 'uzlu'. Přesto je lehké, se spojit s lidmi a komunikovat s nimi. Zde najdeš jak.
    diaspora* se velmi liší od většiny jiných sítí které používáš. Je zcela decentralizovaná, bez klíčového 'uzlu'. Přesto je lehké, se spojit s lidmi a komunikovat s nimi. Zde najdeš jak.
    changed by Natureinneed .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* se velmi liší od většiny jiných sítí které používáš. Je zcela decentralizovaná, bez klíčového 'uzlu'. Přesto je velmi snadné spojit se a komunikovat s jinými lidmi. Zde najdeš jak.
    diaspora* se velmi liší od většiny jiných sítí které používáš. Je zcela decentralizovaná, bez klíčového 'uzlu'. Přesto je velmi snadné spojit se a komunikovat s jinými lidmi. Zde najdeš jak.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. diaspora* je opravdivá síť, bez centrální báze. Všude po světě existují servry ('pody'), které obsahují data těch uživatelů, kteří si vybrali se na ně přihlásit. Tyto pody komunikují souvisle mezi sebou, takže se můžeš přihlásit na jakýkoli pod a volně komunikovat se svími kontakty, bez ohledu na to, kde v síti se nachází.
    diaspora* je opravdivá síť, bez centrální báze. Všude po světě existují servry ('pody'), které obsahují data těch uživatelů, kteří si vybrali se na přihlásit. Tyto pody komunikují souvisle mezi sebou, takže se můžeš přihlásit na jakýkoli pod a volně komunikovat se svími kontakty, bez ohledu na to, kde v síti se nachází.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* je skutečná síť, bez ústředí. Všude po světě existují servery ('pody'), které obsahují data těch uživatelů, kteří se rozhodli se na ně přihlásit. Tyto pody mezi sebou hladce komunikují, takže se můžeš přihlásit na jakýkoli z nich a volně komunikovat se svými kontakty, bez ohledu na to, v které v síti se nachází.
    diaspora* je skutečná síť, bez ústředí. Všude po světě existují servery ('pody'), které obsahují data těch uživatelů, kteří se rozhodli se na přihlásit. Tyto pody mezi sebou hladce komunikují, takže se můžeš přihlásit na jakýkoli z nich a volně komunikovat se svými kontakty, bez ohledu na to, v které v síti se nachází.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Většina sociálních sítí běží přes centralizované servry, ktreré jsou v rukách společností. Tyto sbírají soukromé data svích uživatelů. Informace je možno ztratit nebo hakovat a jako u každého systému s průsmykem může jakýkoli problém v centrálním servru způsobit zpomalení nebo kolaps. Pro vlády je také snadnější odposlech.
    Většina sociálních sítí běží přes centralizované servry, ktreré jsou v rukách společností. Tyto sbírají soukromé data svích uživatelů. Informace je možno ztratit nebo hakovat a jako u každého systému s průsmykem může jakýkoli problém v centrálním servru způsobit zpomalení nebo kolaps. Pro vlády je také snadnější odposlech.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Většina sociálních sítí běží přes centralizované servery, ktreré jsou majetkem korporací. Sbírají veškerá soukromá data svých uživatelů. Tyto informace mohou být ztraceny nebo odcizeny (hackováním) a jako u každého systému s úzkým hrdlem může jakýkoli problém centrálního serveru způsobit zpomalení nebo nedostupnost. Vlády je mohou také mnohem snadněji odposlouchávat.
    Většina sociálních sítí běží přes centralizované servery, ktreré jsou majetkem korporací. Sbírají veškerá soukromá data svých uživatelů. Tyto informace mohou být ztraceny nebo odcizeny (hackováním) a jako u každého systému s úzkým hrdlem může jakýkoli problém centrálního serveru způsobit zpomalení nebo nedostupnost. Vlády je mohou také mnohem snadněji odposlouchávat.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, budeš ji vnímat jako jednu integrovanou síť. Nemusíš být na stejném podu jako tvé kontakty, aby si s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na ně můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké:
    I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, budeš ji vnímat jako jednu integrovanou síť. Nemusíš být na stejném podu jako tvé kontakty, aby si s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké: 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, bude se ti jevit jako jedna kompaktní síť. Nemusíš být na stejném podu jako tví známí, abys s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na ně můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké:
    I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, bude se ti jevit jako jedna kompaktní síť. Nemusíš být na stejném podu jako tví známí, abys s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké: 
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Pak už je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. Zdali je dotyčný dílem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché.
    Pak je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. Zdali je dotyčný dílem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché. 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Pak už je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. V případě, že je dotyčný členem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché.
    Pak je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. V případě, že je dotyčný členem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché. 
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. diaspora* se pokouší tě neomezovat.
    diaspora* se pokouší neomezovat.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* tě nezkouší omezovat.
    diaspora* nezkouší omezovat.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, aby si použil svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš býti a sdílet o sobě kolik chceš. Je to doopravdy na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, aby si použil svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš býti a sdílet o sobě kolik chceš. Je to doopravdy na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. diaspora* je zcela svobodný software. To znamená, že neexistují žádná omezení v jeho použití. Můžeš si vzít zdrojový kód a změnit jej tak, jak chceš a pomoci nám tak vylepšit síť. Moc rádi tě vezmeme na palubu.
    diaspora* je zcela svobodný software. To znamená, že neexistují žádná omezení v jeho použití. Můžeš si vzít zdrojový kód a změnit jej tak, jak chceš a pomoci nám tak vylepšit síť. Moc rádi vezmeme na palubu.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Vyber si pod, kde budou tvá data uložena. Pokud ti na bezpečí opravdu velmi záleží, můžeš vytvořit a hostovat vlastní pod na svých serverech, takže nikdo se k tvým osobním údajům nedostane.
    Vyber si pod, kde budou tvá data uložena. Pokud ti na bezpečí opravdu velmi záleží, můžeš vytvořit a hostovat vlastní pod na svých serverech, takže nikdo se k tvým osobním údajům nedostane.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Tvůj život je tvořen mnoha různými aspekty spolu s různými lidmi. Proč by tvůj online život měl vypadat jinak? S aspekty diaspora* můžeš svůj online život rozdělit tak, jak chceš a sdílet věci pouze s těmi lidmi, se kterými chceš.
    Tvůj život je tvořen mnoha různými aspekty spolu s různými lidmi. Proč by tvůj online život měl vypadat jinak? S aspekty diaspora* můžeš svůj online život rozdělit tak, jak chceš a sdílet věci pouze s těmi lidmi, se kterými chceš.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných klíčových slov pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných klíčových slov pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných klíčových slov pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných klíčových slov pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  2. Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných štítků pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    Samozřejmě že některé věci jsou natolik významné, že je chceš sdělit celému světu. S celým světem snadno nasdílíš věc tak, že ji učiníš veřejnou. S použitím správných štítků pak najde lidi, kteří mají o dané téma zájem.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Pomocí štítků můžeš označit a sledovat své zájmy a zároveň tvé příspěvky dorazí k podobně zaměřeným lidem. Štítky jsou také skvělým způsobem, jak se setkat s vtipnými a zajímavými novými lidmi na diaspora*.
    Pomocí štítků můžeš označit a sledovat své zájmy a zároveň tvé příspěvky dorazí k podobně zaměřeným lidem. Štítky jsou také skvělým způsobem, jak se setkat s vtipnými a zajímavými novými lidmi na diaspora*.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Pokud chceš ukázat pochvalu, zmáčkni pod příspěvkem tlačítko:'To se mi líbí'. Někdy není slov popsati co pociťuješ.
    Pokud chceš ukázat pochvalu, zmáčkni pod příspěvkem tlačítko:'To se mi líbí'.  Někdy není slov popsati co pociťuješ.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Pokud chceš ukázat pochvalu, zmáčkni pod příspěvkem tlačítko:'To se mi líbí'. Někdy slova nevyjádří vše, co cítíš.
    Pokud chceš ukázat pochvalu, zmáčkni pod příspěvkem tlačítko:'To se mi líbí'.  Někdy slova nevyjádří vše, co cítíš.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Získat zdrojový kód je snadné.
    Získat zdrojový kód je snadné.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Shlédni původ na GitHub
    Shlédni původ na GitHub
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. Shlédni zdrojový kód na GitHub
    Shlédni zdrojový kód na GitHub
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Pomoz nám vyčistit náš kód.
    Pomoz nám vyčistit náš kód.
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Podpoř svím hlasem
    Podpoř svím hlasem
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. Podpoř svým hlasem
    Podpoř svým hlasem
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Náš projekt je provozován výhradně dobrovolníky. Používáme nástroj Loomio k vyhodnocení názorů našich přispěvatelů ohledně myšlenek a návrhů k projektu.
    Náš projekt je provozován výhradně dobrovolníky. Používáme nástroj Loomio k vyhodnocení názorů našich přispěvatelů ohledně myšlenek a návrhů k projektu. 
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Podpora
    Podpora
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. Poskytni podporu
    Poskytni podporu
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Pomož uvítat nové uživatele!
    Pomož uvítat nové uživatele!
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. Pomoz uvítat nové uživatele!
    Pomoz uvítat nové uživatele!
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. Uspořádej komunitní pod
    Uspořádej komunitní pod
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Provozuj komunitní pod
    Provozuj komunitní pod
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. IRC - obecné
    IRC - obecné
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. IRC - vývoj
    IRC - vývoj
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Diskuse - obecné
    Diskuse - obecné
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Diskuse - vývoj
    Diskuse - vývoj
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Licence Creative Commons
    Licence Creative Commons
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
  1. diaspora* je postavená na třech klíčovích filozofiích:
    diaspora* je postavená na třech klíčovích filozofiích:
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* je postavená na třech klíčových filozofiích:
    diaspora* je postavená na třech klíčových filozofiích:
    changed by Josef .
    Copy to clipboard
28 Jan from 8:42pm to 9:47pm