31 Dec from 10:35am to 11:02am
Meneer changed 17 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1.  
  2. Zet asterisks of liggende streepjes voor en achter een woord of serie woorden om ze cursef, vet of vet cursief weer te laten geven.
    Zet asterisks of liggende streepjes voor en achter een woord of serie woorden om ze cursef, vet of vet cursief weer te laten geven.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je moet natuurlijk wel overeenkomstige asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren van “Ik wil dit als een **vet* woord tonen” laat het woord niet in vet weergeven.
    Je moet natuurlijk wel overeenkomstige asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren vanIk wil dit als een **vet* woord tonenlaat het woord niet in vet weergeven.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. De alternatieve tekst in de vierkante haken wordt getoond als de afbeelding niet kan worden geladen en de optionele titel wordt als pop-up tekst getoond als de muiscursor over de afbeelding beweegt; beide kunnen handig zijn maar zijn niet noodzakelijk.
    De alternatieve tekst in de vierkante haken wordt getoond als de afbeelding niet kan worden geladen en de optionele titel wordt als pop-up tekst getoond als de muiscursor over de afbeelding beweegt; beide kunnen handig zijn maar zijn niet noodzakelijk.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je in je bericht ook een teken wilt weergen dat ook in de Markdown opmaaktaal wordt gebruikt, dan kun je voorkomen dat Markdown het als opmaakcommando beschouwt door te 'escapen'. Doe dit door een 'backslash'( \ ) voor het teken te plaatsen. Bijvoorbeeld ingeven van
    Als je in je bericht ook een teken wilt weergen dat ook in de Markdown opmaaktaal wordt gebruikt, dan kun je voorkomen dat Markdown het als opmaakcommando beschouwt door te 'escapen'. Doe dit door een 'backslash'( \ ) voor het teken te plaatsen. Bijvoorbeeld ingeven van
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. voorkomt dat Markdown het liggende streepje als een Markdown commando siet en laat diaspora* een liggend streepje plaatsen in plaats van er cursieve tekst achter weer te geven.
    voorkomt dat Markdown het liggende streepje als een Markdown commando siet en laat diaspora* een liggend streepje plaatsen in plaats van er cursieve tekst achter weer te geven.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. We hebben geprobeerd om in deze instructie de meest noodzakelijke informatie om met diaspora* te kunnen werken duidelijk te beschrijven. Maar je zult best nog wel eens een vraag hebben, of iets willen weten wat niet is beproken. Er zijn ook nog meer technische aspecten die hier niet zijn behandeld, zoals het opzetten van je eigen diaspora* server.
    We hebben geprobeerd om in deze instructie de meest noodzakelijke informatie om met diaspora* te kunnen werken duidelijk te beschrijven. Maar je zult best nog wel eens een vraag hebben, of iets willen weten wat niet is beproken. Er zijn ook nog meer technische aspecten die hier niet zijn behandeld, zoals het opzetten van je eigen diaspora* server.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Zo kunnen ook anderen jou @vermelden en dan krijg jij een notificatie in de werkbalk (en via de mail als je dat zo het ingesteld).
    Zo kunnen ook anderen jou @vermelden en dan krijg jij een notificatie in de werkbalk (en via de mail als je dat zo het ingesteld).
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Zo kunnen ook anderen jou @vermelden en dan krijg jij een notificatie in de werkbalk (en via de mail als je dat zo hebt ingesteld).
    Zo kunnen ook anderen jou @vermelden en dan krijg jij een notificatie in de werkbalk (en via de mail als je dat zo hebt ingesteld).
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Je kunt ook links naar mediasites als Youtube, Vimeo, Soundcloud en andere, waarna het video of audio wordt ingebed in je bericht. Probeer het eens!
    Je kunt ook links naar mediasites als Youtube, Vimeo, Soundcloud en andere, waarna het video of audio wordt ingebed in je bericht. Probeer het eens!
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Je kunt ook links naar mediasites als Youtube, Vimeo, Soundcloud en andere plakken, waarna het video- of audiofragment wordt ingebed in je bericht. Probeer het eens!
    Je kunt ook links naar mediasites als Youtube, Vimeo, Soundcloud en andere plakken, waarna het video- of audiofragment wordt ingebed in je bericht. Probeer het eens!
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Weet wel dat audio/video pas wordt ingebed <en>nadat</em> je het bericht hebt gepubliceerd. Je moet dus een refresh of F5 geven om het te zien. Soms kost het even wat tijd voordat de site waar je naar linkt de juiste reactie terugstuurt, dus soms moet je even wat langer wachten voordat je je stream ververst.
    Weet wel dat audio/video pas wordt ingebed <en>nadat</em>  je het bericht hebt gepubliceerd. Je moet dus een refresh of F5 geven om het te zien. Soms kost het even wat tijd voordat de site waar je naar linkt de juiste reactie terugstuurt, dus soms moet je even wat langer wachten voordat je je stream ververst.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Let erop dat audio/video pas wordt ingebed <en>nadat</em> je het bericht hebt gepubliceerd. Je moet dus een refresh of F5 geven om het te zien. Soms kost het even wat tijd voordat de site waar je naar linkt de juiste reactie terugstuurt, dus soms moet je even wat langer wachten voordat je je stream ververst.
    Let erop dat audio/video pas wordt ingebed <en>nadat</em> je het bericht hebt gepubliceerd. Je moet dus een refresh of F5 geven om het te zien. Soms kost het even wat tijd voordat de site waar je naar linkt de juiste reactie terugstuurt, dus soms moet je even wat langer wachten voordat je je stream ververst.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten server aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten server aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten service aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten service aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Hoi iedereen, ik ben #newhere / #nieuwhier in diaspora*. Ik hou van #joggen, #literatuur en #konijnen.
    Hoi iedereen, ik ben #newhere / #nieuwhier in diaspora*. Ik hou van #joggen, #literatuur en #konijnen.
    changed by Jml .
    Copy to clipboard
  2. Hoi iedereen, ik ben #newhere / #nieuwhier in diaspora*. Ik hou van #hardlopen, #literatuur en #konijnen.
    Hoi iedereen, ik ben #newhere / #nieuwhier in diaspora*. Ik hou van #hardlopen, #literatuur en #konijnen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het overzicht dat je gebruikt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het overzicht dat je gebruikt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het selectie die je maakt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het selectie die je maakt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als op die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als op die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Meldingen zien eruit als "Persoon A heeft gereageerd op Persoon B's bericht", "Persoon A deelt nu met jou", of "Persoon A heeft je vermeld in een bericht". Vanuit deze uitklaplijst kun je:
    Meldingen zien eruit als "Persoon A heeft gereageerd op Persoon B's bericht", "Persoon A deelt nu met jou", of "Persoon A heeft je vermeld in een bericht". Vanuit deze uitklaplijst kun je:
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Meldingen zien eruit als "Persoon A heeft gereageerd op Persoon B's bericht", "Persoon A deelt nu met jou", of "Persoon A heeft je vermeldt in een bericht". Vanuit deze uitklaplijst kun je:
    Meldingen zien eruit als "Persoon A heeft gereageerd op Persoon B's bericht", "Persoon A deelt nu met jou", of "Persoon A heeft je vermeldt in een bericht". Vanuit deze uitklaplijst kun je:
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Als je een naam typt in het "Aan" veld, wordt de naam automatisch aangevuld, net als bij het vermelden in een bericht, Klik op de maam die je zoekt, voer een onderwerp in, tik je berichtje in en klaar is kees! Zo simpel is het. Je kunt natuurlijk ook tekstopmaak gebruiken, due voel je vrij om vette titels en kopteksten in je bericht op te nemen.
    Als je een naam typt in het "Aan" veld, wordt de naam automatisch aangevuld, net als bij het vermelden in een bericht, Klik op de maam die je zoekt, voer een onderwerp in, tik je berichtje in en klaar is kees! Zo simpel is het. Je kunt natuurlijk ook tekstopmaak gebruiken, due voel je vrij om vette titels en kopteksten in je bericht op te nemen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Als je een naam typt in het "Aan" veld, wordt de naam automatisch aangevuld, net als bij het vermelden in een bericht, Klik op de naam die je zoekt, voer een onderwerp in, tik je berichtje in en klaar is kees! Zo simpel is het. Je kunt natuurlijk ook tekstopmaak gebruiken, due voel je vrij om vette titels en kopteksten in je bericht op te nemen.
    Als je een naam typt in het "Aan" veld, wordt de naam automatisch aangevuld, net als bij het vermelden in een bericht, Klik op de naam die je zoekt, voer een onderwerp in, tik je berichtje in en klaar is kees! Zo simpel is het. Je kunt natuurlijk ook tekstopmaak gebruiken, due voel je vrij om vette titels en kopteksten in je bericht op te nemen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Het eerste wat je moet weten is dat je twee keer een nieuwe regel moet opgeven om een paragrafen te scheiden (behalve in lijsten), anders worden de paragrafen samengevoegd. Als je echt maar één scheidingsregel wilt gebruiken, plaats dan twee spaties aan het eind van de eerste paragraaf.
    Het eerste wat je moet weten is dat je twee keer een nieuwe regel moet opgeven om een paragrafen te scheiden (behalve in lijsten), anders worden de paragrafen samengevoegd. Als je echt maar één scheidingsregel wilt gebruiken, plaats dan twee spaties aan het eind van de eerste paragraaf.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Het eerste wat je moet weten is dat je twee keer een nieuwe regel moet opgeven om paragrafen te scheiden (behalve in lijsten), anders worden de paragrafen samengevoegd. Als je echt maar één scheidingsregel wilt gebruiken, plaats dan twee spaties aan het eind van de eerste paragraaf.
    Het eerste wat je moet weten is dat je twee keer een nieuwe regel moet opgeven om paragrafen te scheiden (behalve in lijsten), anders worden de paragrafen samengevoegd. Als je echt maar één scheidingsregel wilt gebruiken, plaats dan twee spaties aan het eind van de eerste paragraaf.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Je moet natuurlijk wel overeenkomstige asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren van “Ik wil dit als een **vet* woord tonen” laat het woord niet in vet weergeven.
    Je moet natuurlijk wel overeenkomstige asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren vanIk wil dit als een **vet* woord tonenlaat het woord niet in vet weergeven.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Je moet natuurlijk wel een overeenkomstige aantal asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren van “Ik wil dit als een **vet* woord tonen” laat het woord niet in vet weergeven.
    Je moet natuurlijk wel een overeenkomstige aantal asterisks en liggende streepjes aan beide zijden plaatsen om de opmaak te laten lukken. Invoeren vanIk wil dit als een **vet* woord tonenlaat het woord niet in vet weergeven.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
31 Dec from 10:35am to 11:02am