02 fév. de 02:57 to 15:09
Quentin changed 4 translations in Occitan on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Se causissètz aquesta opcion alara vòstres contactes d'aqueste aspècte poiràn veire qual es dedins, sus l'onglet « Contactes » de vòstra pagina de perfil. Es de melhor far de causir aquesta opcion solament se los contactes d'aqueste aspècte se coneisson entre eles, per exemple se l'aspècte es per un club o societat de la quala apertenètz. Ça que la poiràn pas veire cossí s'apèla l'aspècte.
    Se causissètz aquesta opcion alara vòstres contactes d'aqueste aspècte poiràn veire qual es dedins, sus l'onglet « Contactes » de vòstra pagina de perfil. Es de melhor far de causir aquesta opcion solament se los contactes d'aqueste aspècte se coneisson entre eles, per exemple se l'aspècte es per un club o societat de la quala apertenètz. Ça que la poiràn pas veire cossí s'apèla l'aspècte.
    modifié par Quentin .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Clicatz l'icòna del triangle d'alèrta amont a man drecha de la publicacion per la senhalar a vòstre podmin. Marcatz la rason del senhalament d'aquela publicacion dins la zòna de tèxte.
    Clicatz l'icòna del triangle d'alèrta amont a man drecha de la publicacion per la senhalar a vòstre podmin. Marcatz la rason del senhalament d'aquela publicacion dins la zòna de tèxte.
    modifié par Quentin .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Clicatz dins l'aisina d'edicion l'icòna de l'espilla a costat de la camerà. Aquò inserirà vòstre emplaçament d'OpenStreetMap. Podètz modificar vòstre emplaçament – benlèu que volètz pas qu'indicar la vila ont sètz e non pas l'adreça amb la carrièra.
    Clicatz dins l'aisina d'edicion l'icòna de l'espilla a costat de la camerà. Aquò inserirà vòstre emplaçament d'OpenStreetMap. Podètz modificar vòstre emplaçamentbenlèu que volètz pas qu'indicar la vila ont sètz e non pas l'adreça amb la carrièra.
    modifié par Quentin .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Clicatz « Mos aspèctes » dins la barra dins la vista del flux d'actualitat e clicatz l'icòna del gredon a costat del aspècte que volètz suprimir, o anatz sus vòstra pagina de Contactes e seleccionatz l'aspècte concernit. Puèi clicatz l'icòna del bordilhièr amont a man drecha de la pagina.
    Clicatz « Mos aspèctes » dins la barra dins la vista del flux d'actualitat e clicatz l'icòna del gredon a costat del aspècte que volètz suprimir, o anatz sus vòstra pagina de Contactes e seleccionatz l'aspècte concernit. Puèi clicatz l'icòna del bordilhièr amont a man drecha de la pagina.
    modifié par Quentin .
    Copier dans le presse-papier
02 fév. de 02:57 to 15:09