03 avr. de 05:33 to 17:40
Jette changed 2 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. Version 0.7.0.0 af Diaspora indleder den første fase af konto migration: Du kan nu eksportere alle dine data fra "Konto" sektionen af brugerindstillingerne. Hold dine data i sikkerhed! I en fremtidig udgivelse vil du kunne overføre hele din konto, herunder indlæg og kontakter, til en anden pod.
    Version 0.7.0.0 af Diaspora indleder den første fase af konto migration: Du kan nu eksportere alle dine data fra "Konto" sektionen af brugerindstillingerne. Hold dine data i sikkerhed! I en fremtidig udgivelse vil du kunne overføre hele din konto, herunder indlæg og kontakter, til en anden pod.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Version 0.7.0.0 af Diaspora indleder den første fase af konto migration: Du kan nu eksportere alle dine data fra "Konto" sektionen af brugerindstillingerne. Opbevar dine data sikkert! I en fremtidig version bliver det muligt at overføre hele din konto til en anden pos, herunder indlæg og kontakter.
    Version 0.7.0.0 af Diaspora indleder den første fase af konto migration: Du kan nu eksportere alle dine data fra "Konto" sektionen af brugerindstillingerne. Opbevar dine data sikkert! I en fremtidig version bliver det muligt at overføre hele din konto til en anden pos, herunder indlæg og kontakter.
    modifié par Jette .
    Copier dans le presse-papier
  1. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt under dit billede på din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. (I øjeblikket er kun de af dine kontakter der er på samme pod som du vil kunne se fanen "Kontakter" på din profil.) Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt under dit billede din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. (I øjeblikket er kun de af dine kontakter der er samme pod som du vil kunne se fanen "Kontakter" din profil.) Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt kunne se hvem der ellers er inkluderet i aspektet. (I øjeblikket er det kun de af dine kontakter der er på samme pod, som du vil kunne se fanen "Kontakter" på din profil.) Som regel vælger man kun dette, hvis alle kontakterne kender hinanden, f.eks. som del af en familie, en fælles forening eller klub. De kan dog stadig ikke se, hvad du har kaldt aspektet.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt kunne se hvem der ellers er inkluderet i aspektet. (I øjeblikket er det kun de af dine kontakter der er samme pod, som du vil kunne se fanen "Kontakter" din profil.) Som regel vælger man kun dette, hvis alle kontakterne kender hinanden, f.eks. som del af en familie, en fælles forening eller klub. De kan dog stadig ikke se, hvad du har kaldt aspektet.
    modifié par Jette .
    Copier dans le presse-papier
03 avr. de 05:33 to 17:40