07 nov. de 01:02 to 14:13
Johan Öhlin changed 29 translations in Swedish on Diaspora. Hide changes
  1. Du har tur. Pröva projektets %{tutorial_series} på vår sida. Där får du en steg-för-steg-genomgång av hela registreringsprocessen och lära dig grunderna för att använda Diaspora*.
    Du har tur. Pröva projektets %{tutorial_series} vår sida. Där får du en steg-för-steg-genomgång av hela registreringsprocessen och lära dig grunderna för att använda Diaspora*.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du har tur. Pröva projektets %{tutorial_series} på vår sida. Där får du en stegvis genomgång av hela registreringsprocessen och lära dig grunderna för att använda Diaspora*.
    Du har tur. Pröva projektets %{tutorial_series} vår sida. Där får du en stegvis genomgång av hela registreringsprocessen och lära dig grunderna för att använda Diaspora*.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. ställ en fråga i ett publikt inlägg på Diaspora* med hashtaggen %{question}
    ställ en fråga i ett publikt inlägg Diaspora* med hashtaggen %{question}
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. ställ en fråga i ett publikt inlägg på Diaspora* med taggen %{question}
    ställ en fråga i ett publikt inlägg Diaspora* med taggen %{question}
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. I framtiden kommer du, att kunna exportera ditt frö från en pod och importera det till en annan. Just nu är detta inte möjligt. Du kan däremot skapa ett nytt konto och lägga till dina kontakter på ett nytt frö och sedan be dem att lägga till dig på nytt.
    I framtiden kommer du, att kunna exportera ditt frö från en pod och importera det till en annan. Just nu är detta inte möjligt. Du kan däremot skapa ett nytt konto och lägga till dina kontakter ett nytt frö och sedan be dem att lägga till dig nytt.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. I framtiden kommer du att kunna exportera ditt frö från en pod och importera det till en annan. Just nu är detta dock inte möjligt. Du kan däremot skapa ett nytt konto och lägga till dina kontakter på ett nytt frö och sedan be dem att lägga till dig på nytt.
    I framtiden kommer du att kunna exportera ditt frö från en pod och importera det till en annan. Just nu är detta dock inte möjligt. Du kan däremot skapa ett nytt konto och lägga till dina kontakter ett nytt frö och sedan be dem att lägga till dig nytt.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. När du delar med dig med till någon på en annan pod kommer alla inlägg du delar med till dem och en kopia av din profil sparas tillfälligt på deras pod. Då kan också den podens administratör komma åt din data. När du tar bort ett inlägg eller tar bort din profil, försvinner den också från dem podar där den tidigare sparats.
    När du delar med dig med till någon en annan pod kommer alla inlägg du delar med till dem och en kopia av din profil sparas tillfälligt deras pod. kan också den podens administratör komma åt din data. När du tar bort ett inlägg eller tar bort din profil, försvinner den också från dem podar där den tidigare sparats.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. När du delar med dig med till någon på en annan pod, kommer alla inlägg du delar med till dem samt en kopia av din profil att sparas tillfälligt på deras pod. Då kan också dess podadministratör komma åt din data. När du tar bort ett inlägg eller tar bort hela din profil, försvinner den också från dem podar där den tidigare sparats.
    När du delar med dig med till någon en annan pod, kommer alla inlägg du delar med till dem samt en kopia av din profil att sparas tillfälligt deras pod. kan också dess podadministratör komma åt din data. När du tar bort ett inlägg eller tar bort hela din profil, försvinner den också från dem podar där den tidigare sparats.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Det är med aspekter som du grupperar dina kontakter på Diaspora*. En aspekt är ett av dina gränssnitt mot världen. Ett sådant gränssnitt skulle kunna visa vem du är med dina arbetskamrater, med din familj eller vem du är med dina polare i en förening.
    Det är med aspekter som du grupperar dina kontakter Diaspora*. En aspekt är ett av dina gränssnitt mot världen. Ett sådant gränssnitt skulle kunna visa vem du är med dina arbetskamrater, med din familj eller vem du är med dina polare i en förening.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Det är med aspekter som du grupperar dina kontakter på Diaspora*. En aspekt är ett av dina gränssnitt mot världen. Ett sådant gränssnitt skulle kunna visa vem du är på din arbetsplats, med din familj eller vem du är med dina polare i en förening.
    Det är med aspekter som du grupperar dina kontakter Diaspora*. En aspekt är ett av dina gränssnitt mot världen. Ett sådant gränssnitt skulle kunna visa vem du är din arbetsplats, med din familj eller vem du är med dina polare i en förening.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Om du skulle göra ett inlägg som ska vara begränsat, kommer det bara vara synligt för dem du har i just den aspekten (eller de aspekterna, om det skickas till flertalet aspekter). Kontakter som inte finns i aspekten kommer inte att kunna se inlägget. Bara offentliga inlägg kommer att bli synliga för dina kontakter som inte ligger i någon aspekt.
    Om du skulle göra ett inlägg som ska vara begränsat, kommer det bara vara synligt för dem du har i just den aspekten (eller de aspekterna, om det skickas till flertalet aspekter). Kontakter som inte finns i aspekten kommer inte att kunna se inlägget. Bara offentliga inlägg kommer att bli synliga för dina kontakter som inte ligger i någon aspekt.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Om du skulle göra ett inlägg med begränsad spridning, kommer det bara vara synligt för dem du har i just den aspekten (eller de aspekterna, om det skickas till flertalet aspekter). Kontakter som inte finns i aspekten kommer inte att kunna se inlägget. Bara offentliga inlägg kommer att bli synliga för dina kontakter som inte ligger i någon aspekt.
    Om du skulle göra ett inlägg med begränsad spridning, kommer det bara vara synligt för dem du har i just den aspekten (eller de aspekterna, om det skickas till flertalet aspekter). Kontakter som inte finns i aspekten kommer inte att kunna se inlägget. Bara offentliga inlägg kommer att bli synliga för dina kontakter som inte ligger i någon aspekt.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Kan jag begränsa de inlägg jag ser till särskilda aspekter?
    Kan jag begränsa de inlägg jag ser till särskilda aspekter?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Kan jag begränsa dem inlägg jag ser till särskilda aspekter?
    Kan jag begränsa dem inlägg jag ser till särskilda aspekter?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ja. Välj "Mina aspekter" i sidolisten och markera eller avmarkera sedan aspekter i listen genom att klicka på dem. Bara inlägg från personer i de valda aspekterna kommer synas i ditt flöde.
    Ja. Välj "Mina aspekter" i sidolisten och markera eller avmarkera sedan aspekter i listen genom att klicka dem. Bara inlägg från personer i de valda aspekterna kommer synas i ditt flöde.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja. Välj "Mina aspekter" i sidolisten och markera eller avmarkera aspekter i listen genom att klicka på dem. Bara inlägg från personer i de valda aspekterna kommer synas i ditt flöde.
    Ja. Välj "Mina aspekter" i sidolisten och markera eller avmarkera aspekter i listen genom att klicka dem. Bara inlägg från personer i de valda aspekterna kommer synas i ditt flöde.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Om du har kryssat i alternativet kommer kontakter från den aspekten att kunna se vilka andra som finns i samma aspekt på din profilsida. Det är bra om du bara väljer detta alternativt om alla i aspekten känner varandra. Oavsett, kommer de inte att se vad aspekten heter.
    Om du har kryssat i alternativet kommer kontakter från den aspekten att kunna se vilka andra som finns i samma aspekt din profilsida. Det är bra om du bara väljer detta alternativt om alla i aspekten känner varandra. Oavsett, kommer de inte att se vad aspekten heter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Om du har kryssat i alternativet, kommer alla kontakter från den aspekten att kunna se vilka andra som finns i samma aspekt på din profilsida. Det är bra om du bara väljer detta alternativt om alla i aspekten känner varandra. Oavsett, kommer de inte att se vad aspekten heter.
    Om du har kryssat i alternativet, kommer alla kontakter från den aspekten att kunna se vilka andra som finns i samma aspekt din profilsida. Det är bra om du bara väljer detta alternativt om alla i aspekten känner varandra. Oavsett, kommer de inte att se vad aspekten heter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ja. Där du gör ett inlägg, använd aspektväljarknappen för att välja eller ta bort aspekter. Ditt inlägg kommer att bli synligt för alla aspekter som du valt. I sidopanelen kan du också välja vilka aspekter du vill göra inlägg till. När du gör inlägget kommer aspekterna du valt i panelen att automatiskt vara valda när du börjar göra ditt inlägg.
    Ja. Där du gör ett inlägg, använd aspektväljarknappen för att välja eller ta bort aspekter. Ditt inlägg kommer att bli synligt för alla aspekter som du valt. I sidopanelen kan du också välja vilka aspekter du vill göra inlägg till. När du gör inlägget kommer aspekterna du valt i panelen att automatiskt vara valda när du börjar göra ditt inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja. När du gör ett inlägg, använd aspektväljarknappen för att välja eller ta bort aspekter. Ditt inlägg kommer att bli synligt för alla aspekter som du valt. I sidopanelen kan du också välja vilka aspekter du vill skicka inlägg till. När du gör inlägget kommer aspekterna du valt i panelen att automatiskt vara valda när du börjar göra ditt inlägg.
    Ja. När du gör ett inlägg, använd aspektväljarknappen för att välja eller ta bort aspekter. Ditt inlägg kommer att bli synligt för alla aspekter som du valt. I sidopanelen kan du också välja vilka aspekter du vill skicka inlägg till. När du gör inlägget kommer aspekterna du valt i panelen att automatiskt vara valda när du börjar göra ditt inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ja. Det finns flera sätt att göra det på. Navigera till sidan med dina kontakter. Där kan du för varje kontakt använda menyn till höger för att lägga till dem till eller ta bort dem från en aspekt. Du kan också lägga till och ta bort på deras profilsida. Till sista, kan du göra det genom att flytta muspekaren över personens namn i strömmen och använda menyn som då dyker upp.
    Ja. Det finns flera sätt att göra det . Navigera till sidan med dina kontakter. Där kan du för varje kontakt använda menyn till höger för att lägga till dem till eller ta bort dem från en aspekt. Du kan också lägga till och ta bort deras profilsida. Till sista, kan du göra det genom att flytta muspekaren över personens namn i strömmen och använda menyn som dyker upp.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja. Det finns flera sätt att göra det på. Navigera till sidan med dina kontakter. Där kan du för varje kontakt använda menyn till höger för att lägga till dem till eller ta bort dem från en aspekt. Du kan också lägga till och ta bort dem på deras respektive profilsida. Till sista, kan du göra det genom att flytta muspekaren över personens namn i en ström och använda menyn som då dyker upp.
    Ja. Det finns flera sätt att göra det . Navigera till sidan med dina kontakter. Där kan du för varje kontakt använda menyn till höger för att lägga till dem till eller ta bort dem från en aspekt. Du kan också lägga till och ta bort dem deras respektive profilsida. Till sista, kan du göra det genom att flytta muspekaren över personens namn i en ström och använda menyn som dyker upp.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Välj aspekten du vill ta bort i listan med dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck på ta-bort-knappen som syns.
    Välj aspekten du vill ta bort i listan med dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck ta-bort-knappen som syns.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck på ta-bort-knappen som syns.
    Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck ta-bort-knappen som syns.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ett omnämnande är en länk till en profilsidan till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir de notifierade om inlägget.
    Ett omnämnande är en länk till en profilsidan till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir de notifierade om inlägget.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ett omnämnande är en länk till en profilsidan till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    Ett omnämnande är en länk till en profilsidan till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Skriv ett snabel-a innan personens namn. En meny borde då dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    Skriv ett snabel-a innan personens namn. En meny borde dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde då dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Är det möjligt för mig, att se inlägg jag nämnts i?
    Är det möjligt för mig, att se inlägg jag nämnts i?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Är det möjligt för mig att se inlägg jag nämnts i?
    Är det möjligt för mig att se inlägg jag nämnts i?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Hur använder jag sökrutan för att hitta särskilda individer?
    Hur använder jag sökrutan för att hitta särskilda individer?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hur använder jag sökrutan för att hitta särskilda personer?
    Hur använder jag sökrutan för att hitta särskilda personer?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Hur döljer jag ett inlägg? Hur avprenumererar jag på ett inlägg jag kommenterat i, för att sluta få notifieringar om det?
    Hur döljer jag ett inlägg? Hur avprenumererar jag ett inlägg jag kommenterat i, för att sluta notifieringar om det?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hur döljer jag ett inlägg? Hur avprenumererar jag på ett inlägg jag kommenterat i, för att inte få notifieringar om det?
    Hur döljer jag ett inlägg? Hur avprenumererar jag ett inlägg jag kommenterat i, för att inte notifieringar om det?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Hur kan jag formatera texten i mina inlägg? (Fet stil, kursivera, etcetera)
    Hur kan jag formatera texten i mina inlägg? (Fet stil, kursivera, etcetera)
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hur kan jag formatera texten i mina inlägg? (Fet stil, kursivera, etcetera.)
    Hur kan jag formatera texten i mina inlägg? (Fet stil, kursivera, etcetera.)
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Du kan använda systemet %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget så att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    Du kan använda systemet %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget så att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget så att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan hela systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan se systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget så att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan se systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. kan användas för att lägga till bilder från webb till både kommentarer och inlägg.
    kan användas för att lägga till bilder från webb till både kommentarer och inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. används för att lägga till bilder från en webbplats till både kommentarer och inlägg.
    används för att lägga till bilder från en webbplats till både kommentarer och inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Vad har inläggen för teckenbegränsning?
    Vad har inläggen för teckenbegränsning?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vad är teckenbegränsning för inlägg?
    Vad är teckenbegränsning för inlägg?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. 65 535 tecken. Det är 65 395 fler än vad Twitter tillåter! ;-)
    65 535 tecken. Det är 65 395 fler än vad Twitter tillåter! ;-)
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. 65 535 tecken. Det är 65 395 tecken fler än vad Twitter tillåter! ;-)
    65 535 tecken. Det är 65 395 tecken fler än vad Twitter tillåter! ;-)
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Bara personer som är inloggade på Diaspora* som du har i en aspekt kan se dina privata inlägg.
    Bara personer som är inloggade Diaspora* som du har i en aspekt kan se dina privata inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Bara personer som är inloggade på Diaspora* som du har i en aspekt kan se dessa privata inlägg.
    Bara personer som är inloggade Diaspora* som du har i en aspekt kan se dessa privata inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Vilka ser de uppdateringar jag gör till min privata profil?
    Vilka ser de uppdateringar jag gör till min privata profil?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vilka ser dem uppdateringar jag gör till min privata profil?
    Vilka ser dem uppdateringar jag gör till min privata profil?
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Alla som är inloggade på Diaspora* kan kommentera, dela vidare och gilla dina offentliga inlägg.
    Alla som är inloggade Diaspora* kan kommentera, dela vidare och gilla dina offentliga inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Bara de som är inloggade på Diaspora* kan kommentera, dela vidare och gilla dina offentliga inlägg.
    Bara de som är inloggade Diaspora* kan kommentera, dela vidare och gilla dina offentliga inlägg.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Vad finns i min publika profil
    Vad finns i min publika profil
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vad syns i min publika profil
    Vad syns i min publika profil
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. En tag på en kommentar kommer att synas som en länk till taggens sida, men det får varken kommentaren eller inlägget i sig att synas på taggens sida. Bara inläggstaggar syns på taggarnas sidor.
    En tag en kommentar kommer att synas som en länk till taggens sida, men  det får varken kommentaren eller inlägget i sig att synas taggens sida. Bara inläggstaggar syns taggarnas sidor.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. En tag på en kommentar kommer att synas som en länk till taggens sida, men det får varken kommentaren eller inlägget i sig att synas på taggens sida. Bara inläggstaggar syns på taggarnas sidor.
    En tag en kommentar kommer att synas som en länk till taggens sida, men det får varken kommentaren eller inlägget i sig att synas taggens sida. Bara inläggstaggar syns taggarnas sidor.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
07 nov. de 01:02 to 14:13