21 oct. ‘14 15:06
Martijn Dekker changed 1 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1. Hallo, Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url}, moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemeld. Dat gebeurt automatisch na een periode van inactiviteit van meer dan %{after_days} dagen. Je kunt het verlies van dit account voorkomen door in te loggen vóór %{remove_after}, in welk geval het verwijderen wordt geannuleerd. Dit onderhoud doen we om ervoor te zorgen dat onze actieve gebruikers zoveel mogelijk profijt hebben van de systeembronnen van deze diaspora* server. Bij voorbaat dank voor je begrip. Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} Hopelijk tot ziens, De diaspora* e-mailrobot!
    Hallo, 
     
    Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url}, moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemeld. Dat gebeurt automatisch na een periode van inactiviteit van meer dan %{after_days} dagen. 
     
    Je kunt het verlies van dit account voorkomen door in te loggen vóór %{remove_after}, in welk geval het verwijderen wordt geannuleerd. 
     
    Dit onderhoud doen we om ervoor te zorgen dat onze actieve gebruikers zoveel mogelijk profijt hebben van de systeembronnen van deze diaspora* server. Bij voorbaat dank voor je begrip. 
     
    Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} 
     
    Hopelijk tot ziens, 
     
    De diaspora* e-mailrobot!
    modifié par Mijnheer .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hallo, Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url} moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemerkt. Dit gebeurt automatisch wanneer er meer dan %{after_days} dagen geen gebruik is gemaakt van je account. Wil je dit account behouden, log dan in vóór %{remove_after}. Dan wordt het verwijderen geannuleerd. Dit doen we om deze diaspora* server voor de wel actieve gebruikers zo efficiënt mogelijk te maken. Alvast bedankt voor je begrip. Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} Hopelijk tot ziens, De diaspora* e-mailrobot!
    Hallo, 
     
    Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url} moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemerkt. Dit gebeurt automatisch wanneer er meer dan %{after_days} dagen geen gebruik is gemaakt van je account. 
     
    Wil je dit account behouden, log dan in vóór %{remove_after}. Dan wordt het verwijderen geannuleerd. 
     
    Dit doen we om deze diaspora* server voor de wel actieve gebruikers zo efficiënt mogelijk te maken. Alvast bedankt voor je begrip. 
     
    Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} 
     
    Hopelijk tot ziens, 
     
    De diaspora* e-mailrobot!
    modifié par Martijn Dekker .
    Copier dans le presse-papier
21 oct. ‘14 15:06