19 juil. de 02:15 to 14:28
Johan Öhlin changed 8 translations in Swedish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Utan ämne
    Utan ämne
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck på ta-bort-knappen som syns.
    Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck ta-bort-knappen som syns.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter, i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck på ta-bort-knappen som dyker upp.
    Välj den aspekt du vill ta bort i listan med alla dina aspekter, i den vänstra panellisten. Välj pennan som dyker upp och tryck ta-bort-knappen som dyker upp.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ett omnämnande är en länk till en profilsid till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    Ett omnämnande är en länk till en profilsid till en person nämns i inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ett omnämnande är en länk till en profilsida för en person nämns i ett inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    Ett omnämnande är en länk till en profilsida för en person nämns i ett inlägg. När någon är omnämnd, blir personen notifierad om inlägget.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde då dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde dyka upp med dina kontakter för att hjälpa till. Observera att du bara kan omnämna personer som finns med i någon av dina aspekter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde då dyka upp med dina kontakter i, för att hjälpa dig att nämna rätt person. Observera att du bara kan nämna personer som finns i någon av dina aspekter.
    Skriv ett snabel-a innan du skriver personens namn. En meny borde dyka upp med dina kontakter i, för att hjälpa dig att nämna rätt person. Observera att du bara kan nämna personer som finns i någon av dina aspekter.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Ja. Tryck på "Omnämnanden" i vänstra kolonnen på din sida.
    Ja. Tryck "Omnämnanden" i vänstra kolonnen din sida.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja. Tryck på "@Omnämnanden" i vänstra kolonnen på din sida.
    Ja. Tryck "@Omnämnanden" i vänstra kolonnen din sida.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. En pod är en server som använder Diaspora*'s mjukvara och är ansluten till nätverket med andra sådana servrar. "Pod" är engelska för "frökapsel". En pod ses som en sådan kapsel som innehåller flera frön, som att en server har flera konton. Det finns många olika podar och du kan kommunicera med vänner från andra podar. (Du kan se Diaspora* som en e-post-leverantör. Det finns publika podar, privata podar och du kan till och med bli din egna.)
    En pod är en server som använder Diaspora*'s mjukvara och är ansluten till nätverket med andra sådana servrar. "Pod" är engelska för "frökapsel". En pod ses som en sådan kapsel som innehåller flera frön, som att en server har flera konton. Det finns många olika podar och du kan kommunicera med vänner från andra podar. (Du kan se Diaspora* som en e-post-leverantör. Det finns publika podar, privata podar och du kan till och med bli din egna.)
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. En pod är en server som använder Diaspora*'s mjukvara och är ansluten till nätverket med andra sådana servrar. "Pod" är engelska för "frökapsel". En pod ses just som en sådan kapsel; en som innehåller flera frön, som att en server har flera konton. Det finns många olika podar och du kan kommunicera med vänner från andra podar. Du kan se Diaspora* som en e-post-leverantör, där du bara behöver en adress. Det finns publika podar, privata podar - och du kan även driva en egen.
    En pod är en server som använder Diaspora*'s mjukvara och är ansluten till nätverket med andra sådana servrar. "Pod" är engelska för "frökapsel". En pod ses just som en sådan kapsel; en som innehåller flera frön, som att en server har flera konton. Det finns många olika podar och du kan kommunicera med vänner från andra podar. Du kan se Diaspora* som en e-post-leverantör, där du bara behöver en adress. Det finns publika podar, privata podar - och du kan även driva en egen.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Bjud in dina vänner med e-post-länken som du finner i sidopanelen. Du kan följa olika #-taggar för att finna likasinnade och lägga till dem i dina aspekter. Börja med att använda #NyHär-taggen och presentera dig.
    Bjud in dina vänner med e-post-länken som du finner i sidopanelen. Du kan följa olika #-taggar för att finna likasinnade och lägga till dem i dina aspekter. Börja med att använda #NyHär-taggen och presentera dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Bjud in dina vänner med e-postlänken som du finner i sidopanelen. Du kan följa olika fyrkantstaggar för att finna likasinnade och lägga till dem i dina aspekter. Börja med att använda #NyHär-taggen för att presentera dig.
    Bjud in dina vänner med e-postlänken som du finner i sidopanelen. Du kan följa olika fyrkantstaggar för att finna likasinnade och lägga till dem i dina aspekter. Börja med att använda #NyHär-taggen för att presentera dig.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  1. Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan efter att inlägget gjorts.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
  2. Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan, efter att du skrivit inlägget.
    Det ska räcka med att bara klistra in länken till vad du vill bifoga i inlägget. Några av de sidor som stöds är: YouTube, Vimeo, SoundCloud och Flickr. Diaspora* använder oEmbed för den här egenskapen. Vi lägger till stöd för andra sidor hela tiden. Kom ihåg att göra enkla inlägg och bara använda fullständiga länkar, inga URL-förkortare. Inga operatorer efter länken och vänta ett slag efter att du klistrat in inlägget innan du laddar om sidan, efter att du skrivit inlägget.
    modifié par Johan Öhlin .
    Copier dans le presse-papier
19 juil. de 02:15 to 14:28