16 sept. de 07:32 to 19:50
Meneer changed 8 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1.  
  2. Je kijkt nu naar een ongebruikelijke interface. Als je nog steeds op de profielbeheerpagina staat, klik dan eerst op het asterisk logo of op <span class="click">Stream</span> linksboven in de zwarte balk. Laten we dan eens snel naar het overzicht kijken om er aan te wennen.
    Je kijkt nu naar een ongebruikelijke interface. Als je nog steeds op de profielbeheerpagina staat, klik dan eerst op het asterisk logo of op <span class="click">Stream</span> linksboven in de zwarte balk. Laten we dan eens snel naar het overzicht kijken om er aan te wennen.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Klik op de blauwe <span class="click">Bewerk mijn profiel</span> knop als je je profielinformatie wilt wijzigen.
    Klik op de blauwe <span class="click">Bewerk mijn profiel</span> knop als je je profielinformatie wilt wijzigen.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. In de linkerkolom staat ook een link naar de geüploade foto's van die persoon en de contactpersonen die ze openbaar hebben gemaakt (dit staat uitgelegd in het volgende deel, "Aspecten").
    In de linkerkolom staat ook een link naar de geüploade foto's van die persoon en de contactpersonen die ze openbaar hebben gemaakt (dit staat uitgelegd in het volgende deel, "Aspecten").
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Meer hoef je nu even niet van de interface te weten. Het eerste wat je moet doen is mensen vinden met wie je iets wilt delen. Maar voordat je dat kunt doen, moeten we ons eerst richten op iets dat prominent in diaspora* aanwezig is: Aspecten.
    Meer hoef je nu even niet van de interface te weten. Het eerste wat je moet doen is mensen vinden met wie je iets wilt delen. Maar voordat je dat kunt doen, moeten we ons eerst richten op iets dat prominent in diaspora* aanwezig is: Aspecten.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Stel je even je leven voor en de mensen die je kent. Iedereen is deel van een of meer aspecten van jouw leven. Ze kunnen een familielid zijn, een collega, een sportkennis of iemand met wie je muziek, of andere interesses deelt. Maar ze kunnen ook van meerdere aspecten deel uitmaken.
    Stel je even je leven voor en de mensen die je kent. Iedereen is deel van een of meer aspecten van jouw leven. Ze kunnen een familielid zijn, een collega, een sportkennis of iemand met wie je muziek, of andere interesses deelt. Maar ze kunnen ook van meerdere aspecten deel uitmaken.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van je op diaposra* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van je op diaposra* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Wanneer je een account maakt, krijg je standaard al 4 aspecten: Familie, Werk, Vrienden en Bekenden. Natuurlijk kun je niet je hele leven in maar 4 aspecten kwijt. het eerste wat we dus doen is nieuwe aspecten creëren. Je kunt de standaard aspecten natuurlijk ook verwijderen.
    Wanneer je een account maakt, krijg je standaard al 4 aspecten: Familie, Werk, Vrienden en Bekenden. Natuurlijk kun je niet je hele leven in maar 4 aspecten kwijt. het eerste wat we dus doen is nieuwe aspecten creëren. Je kunt de standaard aspecten natuurlijk ook verwijderen.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
  1.  
  2. Klik op <span class="click">Mijn Aspecten</span> in de linkerkolom en je lijst met aspecten verschijnt. Om een aspect toe te voegen klik je op <span class="click"><em>Toevoegen aspect</em></span> onder de aspectenlijst. Er verschijnt dan een popup-venster.
    Klik op <span class="click">Mijn Aspecten</span> in de linkerkolom en je lijst met aspecten verschijnt. Om een aspect toe te voegen klik je op <span class="click"><em>Toevoegen aspect</em></span> onder de aspectenlijst. Er verschijnt dan een popup-venster.
    modifié par Meneer .
    Copier dans le presse-papier
16 sept. de 07:32 to 19:50